Rezervace
GoPro HERO6

Popis kamery

GoPro HERO6 Black se pyšní dvojnásobným výkonem oproti svému předchůdci: video natáčí v 4K60 a 1080p240, sekvenční snímání fotografií 30 snímků za vteřinu, vylepšená stabilizace obrazu a vyšší výkon za špatného osvětlení. Fotky v dosud nejvyšší kvalitě můžete pořizovat v režimech RAW a HDR. Samozřejmostí je hlasové ovládání a odolná vodotěsná konstrukce do 10 metrů. HERO6 Black přináší nové možnosti sdílení videí - posílá záznam do telefonu, kde ho aplikace automaticky upraví do zeditovaného videa. Vytvoříte z vašich dobrodružství úžasné QuikStories přímo v telefonu. Umožňuje díky nové Wi-Fi 3x rychlejší kopírování do telefonu. Při nahrávání videa je nově dostupný zoom při doteku obrazovky. HERO6 Black lze snadno ovládat pomocí anglických povelů jako „GoPro shoot burst“ (GoPro Zaznamenej sekvenci).

Při plném nabití baterie a bez zapnuté WiFi vydrží kamera natáčet 2 hodiny ve video kvalitě 1080p. Při nahrávání ve 4K vydrží kamera 1 hodinu.

Pokud se budete s kamerou potápět, plovoucí držák (banán) bude vhodnou pomůckou, aby se vám kamera neutopila. V případě, že potřebujete mít volné ruce, doporučujeme použít držák na hruď nebo čelenku na hlavu. Všestrannost příslušenství je neomezená, ať vás napadne cokoliv, rádi vám poradíme.

Výhody

• Natáčí do 4K, má zabudovanou WiFi