Rezervace
GoPro HERO4

Popis kamery

Vylepšená kvalita obrazu, 2x výkonnější procesor, 2x více snímků za sekundu. Neuvěřitelné rozlišení 4K/30fps a vysoký počet snímků u videa 1080p/120fps umožní točit dechberoucí, báječné záběry vás a vašeho světa. Nová nastavení Protune jak pro fotografie, tak pro videa odemyká ruční nastavování barev, ISO limitu, expozice a dalších parametrů. Vodotěsnost do 40 metrů, 12MP fotky s bleskovou rychlostí focení 30 snímků za sekundu a vylepšený zvuk. Je kompatibilní s GoPro Bezdrátovým ovladačem.

Při plném nabití baterie a bez zapnuté WiFi vydrží kamera natáčet 2 hodiny ve video kvalitě 1080p. Při nahrávání ve 4K vydrží kamera 1 hodinu.

Pokud se budete s kamerou potápět, plovoucí držák (banán) bude vhodnou pomůckou, aby se vám kamera neutopila. V případě, že potřebujete mít volné ruce, doporučujeme použít držák na hruď nebo čelenku na hlavu. Všestrannost příslušenství je neomezená, ať vás napadne cokoliv, rádi vám poradíme.

Výhody

• Natáčí do 4K, má zabudovanou WiFi
  • Dodáván se dvěma bateriemi a nabíječkou
  • Obsahuje základní příslušenství